Jim Lyngvild gav kvinderne er stor oplevelse i Farsø

Jim Lyngvild gav kvinderne er stor oplevelse i Farsø

142 kvinder havde valgt at købe billet til eventen ”Kvinden I Fokus”, som blev afviklet lørdag eftermiddag i Farsø Rådhuscenter. Kvinderne fik snacks og bobler, før foredraget med Jim Lyngvild gik i gang. Foredraget blev en underholdende affære og en god start på en eftermiddag, som også bød på shopping og oplevelser rundt i Farsøs butikker.

Et personligt foredrag med humor

Jim Lyngvild videregav mange personlige livserfaringer og kom med klare holdninger til livet under hans foredrag, der kom vidt omkring. Fra vikingernes verden til opskrifter fra hans cremeserie Nordic med urter fra den hundrede år gamle bog omhandlende Flora Danica opskrifter. Jo foredraget var underholdende og tiden fløj afsted.

Jim Lyngvild gav et ærligt og stærkt portræt af hans samliv med Morten Paulsen, som har varet i 17 år og stadig er stærkt. En uvurderlig del af den succes, som Jim Lyngvild har i dag, blev tillagt samlivet med Morten Paulsen.

Jim Lyngvild fik også handlet lidt under hans besøg i Farsø. Blomsterforretningen Farsø fik en special ordrer efter Jim Lyngvild havde set nogle blomsterdekorationer til håret, som pigerne i blomsterbutikken havde lavet og udstillet. Han bestilte straks nogle stykker som skulle bruges til en fotosession med modeller hjemme på Ravnsborg dagen efter.

 

Farsøs butikker bakker op med oplevelser i butikkerne

Bag ”Kvinden I Fokus” står Farsø Handelsstandsforening og Farsø Rådhuscenter, som sammen gerne ville forkæle kunderne med oplevelser og lidt ekstra shopping oplevelser i butikkerne. Mange af Farsøs butikker havde åbent og deltog også med pose fyld og gode tilbud til de deltagende damer.

Matas havde for eksempel en stand med Jim Lyngvild cremer og parfumer. Guldsmeden Diamanten gav tips til rengøring af smykker. Tøj -og skobutikkerne i Rådhuscenteret havde alle de fede forårsvarer på hylderne og gav også forfriskninger til eventdeltagerne. Udenfor centret havde tøjeksperten disket op med masser af tilbud til damer og herrer. Så deltagerne kunne også komme hjem og gøre deres mænd lidt smartere med nyt tøj. En anden lokal butik var Nyt Syn Farsø, som havde masser af solbriller og mode stel i udstillingen. KJ-gulve længere nede af gaden havde også åbent og de havde tilbud på gardiner og boligindretning.

Anne Marie Lindgaard fra Farsø Handelsstandsforening var super glad for, at det store forarbejde der er   lagt i ”Kvinden i Fokus” eventen gav pote, og det blev til et tilløbsstykke med 142 deltagere.

”Den opbakning, vi har fået fra alle butikker, viser at Farsøs handelsliv kan en masse sammen. Og vores gæster, der kommer i dag bliver forkælet, er super glade for, at de har købt billet til ”Kvinden I Fokus” oplevelsen”

Farsø har i 2019 mange flere oplevelser til kunderne. Dem kan du læse mere om på www.farsoe.dk