Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Arrangementet er slut

Påskehandel

Det er påske, og mange har taget nogle ekstra fridage – og har måske også nogle ekstra påskefrokoster, som der gøres forberedelser til.

Derfor ser butikkerne i Farsø også frem til nogle rigtig travle dage, som kunderne skal belønnes for med gode tilbud – og påskehygge.

Tarteletter

Man forbinder tarteletter med påsken, og det er en spise, alle kan lide, hvad enten man er barn eller voksen. Derfor er der tarteletter på menuen hos Den Gode Smag på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter, onsdag, fra frokosttid og frem til butikkerne lukker.

Påskeblomster

Når du handler i butikkerne påskelørdag, vil du få en særlig påskehilsen med. Butikkerne vil nemlig uddele 500 stk. af de populære Tete a’ tete påskeliljer i potte til kunderne. Blomsten kan man vælge at sætte på påskebordet som dekoration og efterfølgende plante ud i haven eller en blomsterkrukke. På den måde kan man også have fornøjelse af forårsblomsten og påskebebuderen i de kommende år, med kærlig hilsen fra butikkerne i Farsø.

Blomsterne udleveres fra de fleste af Farsøs butikker, dog ikke butikker der forhandler fødevarer, da det er en jordplante.

Vi ses til hyggelig påskehandel i byens mange butikker.