Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Billetsalget til Ladywalk er nu skudt i gang

For nogle uger siden annoncerede vi her på siden, at der torsdag d. 19. august igen er Kvinden i Fokus i Farsø — denne gang i en Ladywalk-udgave på Lille Torv.

Nu er billetsalget endelig skudt i gang, og I kan se frem til en rigtig god aften i hyggeligt selskab. Billetten koster 150 kr., hvoraf de 100 kr. går til FarSØ Festen, som bekendt er aflyst i år, men alligevel ønsker at støtte byens foreninger. Det kan man da kun bakke op om.

Det hele starter kl. 18.00 på Lille Torv med en sandwich, noget frugt og en vand, mens der vil være et spændende foredrag om bysbarnet Thit Jensen ved Lokalhistorisk Arkiv.

Kl. 19.00 er det tid til selve gåturen på ca. 5 km., hvor der er god tid til i små grupper at vende verdenssituationen eller hverdagen med byens andre kvinder.

Gåturen slutter på Store Torv, hvor der vil være forskelluge boder med blandt andet smagsprøver, og alle deltagere får udleveret en gratis Goodiebag med lækre varer fra byens butikker. Der vil også blive trukket lod om ekstra gaver på billetnumrene.

Så det er bare med at få inviteret en veninde eller to med, og få købt jeres billet i en fart hos Matas, Inge & Birthe, Diamanten eller Nyt Syn.