Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ertebølle Strand Camping – Erhvervspris 2019

Vi har en rigtig god tradition i Farsø Erhvervsråd i forlængelse af vores årlige generalforsamling med at anerkende en lokal virksomhed for en indsats, der fortjener Erhvervsprisen.

I bestyrelsen for erhvervsrådet er vi meget glade for denne tradition, da vi herved har mulighed for at fremhæve virksomheder i vores område, der er med til at gøre en forskel.

Brian Otte, Lars Brandt og Ingrid Brandt

De virksomheder der igennem årene har modtaget prisen spænder utrolig bredt.

Prisen er gået både til små og store virksomheder, til nystartede og til virksomheder med mange år på bagen.

Processen med at finde den virksomhed, der skal vinde erhvervsprisen, starter med at vi via annoncer i Farsø Avis og via mails til vores medlemsvirksomheder, beder om at få kandidater til at vinde dette års erhvervspris. Bestyrelsen i Farsø Erhvervsråd går også op i helikopteren og kikker bredt ud over de virksomheder, som vi har i vores område.

Vi har i det seneste år oplevet en masse gode historier med både virksomheder og virksomhedsledere i vores område, som klarer sig godt. Vi oplever også, at en række af vores virksomheder er inde i en rigtig flot udvikling. Der har derfor været adskillige rigtige gode kandidater, som fortjener anerkendelse og hæder. Opgaven med at finde vindervirksomheden af Farsø Erhvervsråds Erhvervspris anno 2019 har derfor ikke været nem. Den samlede bestyrelse er dog enige om at pege på den virksomhed, som i år vinder prisen.

I år skal prisen gå til en virksomhed af vores virksomheder, der er beliggende i et af de mindre bysamfund i vores lokalområde. Virksomheden blev i 2005 overtaget af et hold kjøbenhavnere, der havde forelsket sig i stedet og beliggenheden. Virksomheden trækker mange turister til området, ligesom mange borgere – og i særdeleshed børn – i lokalområdet nyder godt af virksomheden – når der skal slappes af og hygges med venner og familie.

Siden kjøbenhavnerne overtog virksomheden i 2005, har de været på en fantastisk rejse med virksomheden, en rejse der har kostet blod, sved og tårer samt en masse penge og ikke mindst arbejdstimer. At være ejer af denne type virksomhed er en livsstil, hvor privatliv og arbejdsliv flyder fuldstændig sammen.

Der er siden købet i 2005 blevet investeret i nye luxushytter, flere og større enheder på pladsen, ny swimmingpool og legeplads, køb af en 4-længet gård, der efterfølgende er omdannet til en gildesal med plads til 200 personer. I 2017 igangsatte parret byggeri af en ny cafe, der hurtigt fik kælenavnet ”Pandekagehuset”, da man igangsatte et helt nyt Pandekage koncept med egne opskrifter og brug af masser af hjemmelavet produkter og friske råvarer. Pandekager er hovedingrediensen i alle menuer på spisekortet, uanset om det er forret, hovedret eller dessert, som kunden bestiller.

I 2018 oplevede parret en enorm succes med pandekagehuset. Med plads til ca. 45 siddende spisende inde, har bordbestilling været nødvendigt. Sommeren 2018 var meget mild og gav mulighed for op mod 100 spisende udenfor i det dejlige vejr. Hvilket var en overvældende succes.

Caféen er i den grad blevet modtaget positivt i deres lille by, samt omegn. Ingrid står selv i køkkenet og Lars serverer. Et hold af dygtige unge ansatte har også været et stor del af succesen med deres ”gå på” mod og høje service niveau.

Parret lever og ånder for Dansk Camping, og Lars er lige trådt tilbage som formand for de Nordjyske Campingpladser i gennem 10 år. Noget der frigiver mere tid til at passe Café og campingpladsen.

Til sæson 2019 tilbydes 2 meget store Villa telte fra danske Isabella, til udlejning i det nye Outdoor koncept, hvor familier gerne vil opleve tæt på naturen, men med en hvis komfort som boksmadrasser og rigtige dyner.

Deres planer for fremtiden er et stort ønske om en ny servicebygning bag butikken, i nært samarbejde med Tegnestuen i Ertebølle, da den nuværende servicebygning er tilbage fra 1968, ligesom ønsket om en udvidelse af Caféen også står højt, måske en 2020 plan.

Jeg vil gerne på Farsø Erhvervsråd vegne kåre Ertebølle Stand Camping som vinder af Erhvervsprisen 2019. Stort tillykke til Ingrid og Lars Brandt, der er til stede her i aften til prisoverrækkelsen.
Stort tillykke med Erhvervsprisen 2019.