Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Finalister fra TV-program tager revanche til Hot Sommer

Hvis du har fulgt med i TV-programmet ‘Udfordringen – Kampen om Kilimanjaro’, kender du nok allerede Signe, Klaus og Michael. En 10 dages vildmarkskonkurrence på TV2 Nord, hvor vinderen sikrede sig en bestigning af bjerget Kilimanjaro.

24-årige Signe fra Aalborg vandt konkurrencen, men nu sætter de to andre finalister, Klaus og Michael, hende stævne til ‘Revanchen’.

Dette kommer til at foregå i den afspærrede Farsø Midtby til Hot Sommer på mandag d. 19. juli kl. 19.00. Det er Bjørn Jakobsen fra Farsø, indehaver af Uhrehøje HR & Events og medarrangør af TV-programmet, som har inviteret de fire deltagere, og som har fundet fire spændende udfordringer til dem. Udfordringer, som de selvfølgelig ikke kender på forhånd.

Så tag venner og familie med under armen på mandag og kom ned i Farsø Midtby, hvor I kan opleve dette spændende event! Vi kan allerede nu garantere, at det bliver nervepirrende og en rigtig god oplevelse for både store og små.

Da det foregår i forbindelse med Hot Sommer, vil der også være en masse boder med lækker streetfood, siddepladser samt andre sjove oplevelser, som rideture, slangetæmmer og meget andet.