Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Farsø/Ullits IK

Fodbold

Farsø/Ullits IK

Farsø/Ullits IK er en gammel traditionsklub helt tilbage fra 1904, og det kan virkelig mærkes. Klubben og dens medlemmer har et helt unikt sammenhold og fællesskab.

På trods af den lange tradition afholder det ikke Farsø/Ullits IK, eller i daglig tale FUIK, fra at levere tidssvarende og attraktive fodboldtilbud for både børn og voksne i alle aldersgrupper.

Med hjemmebane på stadion ved Dronning Ingrid Hallerne kan der næppe ønskes bedre træningsfaciliteter. Et moderne klublokale, et stort cafeteria, store omklædningsrum, velplejede græsbaner samt en nyere kunstgræsbane.

Farsø/Ullits IK er en af de få fodboldklubber, som tilbyder fodboldtilbud hele året rundt i form af indendørs fodbold og futsal i Dronning Ingrid Hallerne samt vintertræning på kunstgræsbanen, som der kan trænes på hele året rundt.

Pigefodbolden er virkelig ‘in’ lige i tiden, og her er Farsø/Ullits IK med helt fremme, da pigefodbolden blomstrer i klubben. Der opleves stor tilgang af piger i alle årgange, og vi lægger stor vægt på, at det hele ikke bare handler om fodbold, men at der også skal være plads til at være piger.

Information

På Farsø/Ullits IK’s hjemmeside kan du finde meget mere information om klubben, holdene, træningstider og kontaktoplysninger.

Besøg hjemmeside