Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Autogaarden Farsø

Velkommen til Autogaarden Farsø ApS

Autogaarden er en del af AutoPartner. Der er ca. 240 værksteder med i kæden på landsplan.

Autopartner er en mærkeuafhængig værkstedskæde, der sætter kvalitet og kompetence i højsædet. Alle mekanikere bliver løbende videreuddannet og anvender kun godkendte reservedele af højeste kvalitet fra anerkendte leverandører.

Værkstederne har det sidste nye tekniske udstyr til rådighed og følger altid bilfabrikkernes anvisninger, således at bilens garanti bibeholdes i hele garantiperioden.

Hos Autogaarden ved vi, hvor vigtigt det er, at du føler dig tryg ved at køre din bil på værksted. At du stoler på, at vi behandler både dig og din bil ordentligt og at kvaliteten er i top. Som Autopartner bliver vi CAC Certificeret, så du er sikret en høj kvalitet og god kundeservice.

Autogaarden i Farsø er et moderne autoværksted, der reparerer alle bilmærker.

Vores maskiner og testudstyr er top moderne, og vi sørger for klargøring til syn, hvis din bil skal til dette. Testudstyr opdateres løbende og vi har det nyeste Hunter sporings- og afbalancerings udstyr på værkstedet.

Vi ligger placeret i Farsø i Vesthimmerland Kommune, og har lånebiler hvis din bil skal på vores værksted. Vi er også medlem af Dansk Bilbrancheråd,og det sikrer også kunderne at servicen og kvaliteten er i top.

På vores motorkontor kan du få nr. plader, eller bilen omregistreret, eller afmeldt. Så kom forbi Autogaarden Farsø.

Få hjulvinklerne kontrolleret

Undgå dækslid og unødigt brændstofforbrug! Hvor ofte skal hjulvinklerne kontrolleres?

Som udgangspunkt bør du få kontrolleret bilens hjulvinkler efter 15000 km, eller en gang om året. Du bør dog straks få kontrolleret bilens hjulvinkler og geometri, hvis du bemærker en eller flere af følgende punkter:

 • Bilen trækker til siden
 • Bilen kører ustabilt og/eller er svær at styre
 • Rattet ryster
 • Rattet føles tungt, når det drejes
 • Ujævn slitage af et eller flere dæk
 • Ved påkørsel af f.eks. kantsten

Få løst dit styretøjsproblem – Bestil 4-hjulsudmåling!

Kontakt os og aftal tid til en 4-hjulsudmåling af din bil. Her på værkstedet har vi den nyeste generation af Hunter 4-hjulsudmåling, Hunter HawkEye Elite.

Autogaarden Havepark

Vi har allerede Autogaarden som er et autoværksted i Farsø, og vi syntes at det passede fint ind, med havepark maskiner. Har solgt plæneklippere i 4 år i Farsø, og i 2020 var det tiden med en havepark afdeling i Aars. Hvor vi fik mulighed for at få Husqvarna, Stihl, Cub Cadet og Stiga med, så vi har en bred vifte af muligheder indenfor havepark maskiner. Vi har et bredt udvalg i robotter, plæneklippere, småmaskiner og tilbehør.

Vores holdning er, at det skal være nemt at købe haveudstyr. Hvad enten du køber en pakke trimmersnøre eller en stor frontrider er det enkelt at handle hos os.

Vi udfører også reparation og service. I vores værksted finder du kompetente mekanikere, der kan løse alt lige fra service af dine maskiner til reperationer – og de er altid klar på en spændende udfordring.

Åbningstider sommer:
Mandag – Fredag: 8.00 – 17.00
Lørdag: 9.30 – 13.00

Åbningstider vinter:
Mandag – Fredag: 8.00 – 17.00

Adresse:
Vestre Boulevard 23, 9600 Aars

Kontakt:
Tlf.: 96490005 #2
E-mail: Anne-marie@autogaardenfarsoe.dk

Kontakt

Åbningstider

 • mandag
  7:30 - 16:00
 • tirsdag
  7:30 - 16:00
 • onsdag
  7:30 - 16:00
 • torsdag
  7:30 - 16:00
 • fredag
  7:30 - 14:15
 • lørdag
  Lukket
 • søndag
  Lukket

Dette er de normale åbningstider, og der skal derfor tages forbehold for helligdage.