Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Beierholm

Beierholm i Farsø er Vesthimmerlands førende revisions- og rådgivningshus med 27 ansatte, der servicerer lokale små og mellemstore virksomheder og virksomhedsejere med regn-skabsudarbejdelse, skatteoptimering, bogføring og momsopgørelser og enhver form for råd-givning, der gør virksomhederne og deres ejere i stand til at opnå det størst mulige potentia-le og træffe de mest optimale valg for virksomhedens fremadrettede drift.

Hos Beierholm sætter vi en ære i at gøre det komplekse enkelt og letforståeligt samt at finde løsninger, der er skræddersyet til virksomhedernes individuelle ønsker og behov. Vores samarbejde med og betjeningen af vores kunder er altid forankret hos en fast og lokal statsautoriseret revisor og et fast medarbejderteam, som kender virksomheden 360 grader rundt. På den måde har vores kunder ansigt på os samtidig med, at vi har stort kendskab til de opgaver, vi skal udføre. Hos os vil du aldrig opleve rådgivere, som er sat på autopilot.

Vi tror på, at stort personligt engagement er med til at skabe balance i vores kunders virksomhed. Derfor er det afgørende for os at rådgive ud fra faglig dygtighed, nærvær og løbende samarbejde. Vi lægger et stort arbejde i at opnå forståelse for vores kunders virksomheder og bruge denne forståelse til at guide vores kunder bedst muligt. Vores specialister står altid til rådighed, hvis der opstår behov for specialiseret rådgivning inden for f.eks. revision, regnskab, skat, moms, afgifter, internationalisering, generationsskifte, iværksætteri eller finansiering og investeringer.

Vores ydelser:

Revision

Hos Beierholm går vi op i vores kunder, og hvordan vi sammen skaber det bedste grundlag for udviklingen af kundens virksomhed. Vi mener det bedste grundlag herfor skabes gennem vores revisionsydelser, hvor vi kommer helt tæt på kunden og dennes virksomhed. Vores revisionsydelser dækker udover revision også erklæringsydelserne udvidet gennemgang, review og assistance med opstilling af finansielle oplysninger. Erklæringsvalget er ikke uden betydning for virksomheden og dens ejere, hvorfor det er vigtigt, at det rigtige valg træffes.

Regnskab

Vi hjælper langt hovedparten af vores kunder med at udarbejde både årsrapporter og interne årsregnskaber og har derfor opbygget en betydelig erfaring. Vi benytter moderne og innovative værktøjer, hvilket direkte kan oversættes til ”virkelig meget kvalitet for pengene” til vores kunder. Årsregnskabet skaber indblik i og overblik over udviklingen i virksomhedens indtjening, konsolidering, likviditet og øvrige vigtige hoved- og nøgletal, der fortæller historien om virksomhedens økonomiske udvikling historisk set. Årsregnskabet danner endvidere grundlag for skatteopgørelsen og økonomiske beslutninger, der træffes af virksomheden og samarbejdspartnere – f.eks. pengeinstitut, kunder, leverandører og medarbejdere m.fl.

Skat og moms

Skat, moms, told og afgifter er både en meget kompleks og samtidig betydelig størrelse for mange virksomheder. Virksomheder og virksomhedsejerne ønsker derfor, at beskatningsgrundlaget er optimeret efter virksomhedens forhold, således at driften kun belastes med den korrekt opgjorte skat, moms eller afgift. Vi hjælper vores kunder med at optimere skatte-, moms-, told- og afgiftsforhold, herunder udnytte muligheder og afdække risici.

Rådgivning

Der er mange glæder ved at drive virksomhed, men også indimellem bekymringer og spørgsmål, man som virksomhedsejer har brug for at sparre omkring. Hos Beierholm kan vi hjælpe med afklaring af spørgsmål omkring alle aspekter af drift af virksomhed. Fra etablering til vækst, køb og salg af virksomhed, generationsskifte, investeringer og finansiering, budgetter, forretningsudvikling og meget mere. Vi kender faldgruberne såvel som mulighederne og kan fungere som ledelsens faste sparringspartner om stort og småt.

Erhvervsservice

Er økonomi og bogholderi ikke dit fagområde? Vil du hellere bruge tiden på det du er god til og levere værdi til dine kunder? Mange ejerledere kender oplevelsen af at bruge mere tid på administrative opgaver end på vækst og værdiskabende arbejde. Bilagsbunker, momsindberetning, kreditorfakturaer, glemte deadlines og andet administrativt bøvl bliver til tidsrøvere, der tager fokus fra de ting, der motiverede til at blive virksomhedsejer til at starte med. Hos Beierholm hjælper vi med bogholderi, løn og rapportering. Vores medarbejdere er opdaterede med den sidste nye viden, og vi råder over alle de nødvendige digitale kompetencer.

Iværksætterrådgivning

Beierholms iværksætterrådgivere består af erfarne revisorer med en mission om at gøre det let for dig som iværksætter at koncentrere sig om det, du brænder for. Vi hjælper hver dag iværksættere med at finde rundt i reglerne, se mulighederne og ikke mindst skabe tryghed om deres virksomhedsetablering. Det betyder, at vi kan hjælpe dig fra første dag – med etablering og opstart, valg af selskabsform, moms- og skatteregler, finansiering, fradragsmuligheder, bogføring og regnskab, men vi tilbyder også økonomisk og strategisk sparring, når din forretning bliver større: De første ansættelser; investering i produktion; finansiering af nye tiltag; nye markeder og eksport; store beslutninger, som kræver mange overvejelser – og tal, du kan regne med. Uanset, hvor du er på rejsen, står vi klar med kompetent rådgivning, der flytter din forretning i den retning, du ønsker.

Kontakt

Åbningstider

 • mandag
  8:00 - 16:00
 • tirsdag
  8:00 - 16:00
 • onsdag
  8:00 - 16:00
 • torsdag
  8:00 - 16:00
 • fredag
  8:00 - 14:00
 • lørdag
  Lukket
 • søndag
  Lukket

Dette er de normale åbningstider, og der skal derfor tages forbehold for helligdage.