Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

EDC Danebo Farsø

Hos EDC Danebo Farsø ved vi, at det er en stor beslutning, når du skal sælge eller købe en bolig. Derfor står vi også til rådighed for dig som boligejer eller kommende boligejer alle ugens syv dage.

Vi kender Farsø, og vi har været en del af byen og omegnen i mere end 20 år. Vi bor her selv og kender lederne i foreningslivet og i institutionerne, samt de frivillige der får lokalsamfundet til at trives. Så de spørgsmål, som du måtte have om Farsø og omegn, inden du flytter hertil, dem hjælper vi dig også med.

Det samme gør vi med salget af din bolig. Vores køberkartotek bugner af kommende boligejere, som søger lige din bolig, og derfor kan du være sikker på en seriøs, effektiv og grundig vejledning omkring salget af din bolig, så vi finder de mennesker, der lige netop søger din bolig.

Hos EDC Danebo i Farsø er vi fire dedikerede medarbejdere, der konstant videreuddanner os, så du får den rigtige service og rådgivning om købs- eller salgsprocessen af din bolig. Du vil dog sjældent finde os alle fire i butikken samtidigt, da vi ikke kun driver salg fra et skrivebord. Nej vi ude i byen og i omegnen, for at sikre at processen omkring bolighandlen bliver helt perfekt for dig.

Du behøver ikke tage fri, for at se dit nye hjem. Du kan ringe, skrive eller komme forbi vores forretning, når det passer dig, det er vores garanti til dig, at vi hjælper dig alle ugens syv dage. Vi er her, når du har tid, og telefonen har åben fra 8 – 22 hver eneste dag. Hver uge, hver måned hele året.

Kontakt

Åbningstider

 • mandag
  9:00 - 17:00
 • tirsdag
  9:00 - 17:00
 • onsdag
  9:00 - 17:00
 • torsdag
  9:00 - 17:00
 • fredag
  9:00 - 17:00
 • lørdag
  10:00 - 12:00
 • søndag
  Lukket

Dette er de normale åbningstider, og der skal derfor tages forbehold for helligdage. Søndag efter aftale. Telefontid hver dag fra 08.00-22.00.