Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Farsø Bageri

Bag Farsø Bageri står brødrene Peter, Henrik og Michael Grøn Holleufer. Brødrene voksede op i Østjylland, hvor forældrene havde deres eget bageri. Kærligheden til bagerfaget kom ind med modermælken, og allerede som børn blev der bagt og eksperimenteret. Peter og Henrik hjalp til i bageriet, og det stod hurtigt klart, at de en dag ville have eget bageri.

Efter endt bageruddannelse tog Peter til Aars, hvor han blev mestersvend i Peders Bageri, hvor også Henrik er udlært.

I marts 2011 købte brødreparret Farsø Bageri, og drømmen om eget bageri gik i opfyldelse. Filosofien omkring projektet har hele tiden været klar: Henrik og Peter ønskede at drive en bagerforretning med fokus på kvalitet, service og sundhed.

Senere kom så lillebror Michael til, efter at være blevet udlært i netop Farsø Bageri i 2017 med en bronzemedalje til følge. Michael er i dag medejer af bageriet på lige fod med sine to brødre.

Brød

Vores brød er bagt med de bedste råvarer og langtidshævet på køl, hvilket sikrer den gode smag. Hos os finder du alt lige fra 80% kernerugbrød til lyse og luftige franskbrød. Vi har altid ugentlige tilbud på rugbrød og franskbrød, og tirsdag og lørdag kan du få 10 rundstykker til 40 kr.​

Kager

Vores kager er altid lavet samme dag med råvarer uden tilsætningsstoffer. Vi har selvfølgelig klassikerne i fast udvalg, men vi fornyer også hele tiden sortimentet, så vi altid har nye og spændende kager i butikken.

Food to Go

I vores Food to Go har vi samlet mad, der er nemt og hurtigt. Her kan du snuppe en sund salatbar i middagspausen, en lækker sandwich til madpakken eller du kan tage et stykke pizza og et pølsehorn med på farten. 

Brød fra Herregården Hessel

Farsø Bageri holder liv i de lokale håndværk og traditioner med deres nye sunde og brød bagt med lokalt mel fra Herregården Hessel og den økologiske Farsø-landmand, Holger Jessen.

Mel fra Valsemøllen

Hos Farsø Bageri går man højt op i kvaliteten på de råvarer der indgår i deres lækre brød og bagværk. Derfor benytter vi os næsten udelukkende af mel fra Valsemøllen, som er danskproduceret økologisk mel af meget høj kvalitet og med et højt proteinindhold.

Smørrebrød

Hos Farsø Bageri finder du altid friske håndmadder på nybagt rugbrød klar To Go, men er selvfølgelig også leveringsdygtige i både smørrebrød, luksus smørrebrød, landgangsbrød, pålægskagemænd (i 3 forskellige størrelser) og ikke mindst lækre pålægslagkager.

Frokostordning

Vi tilbyder alle erhvervsdrivende i Farsø og omegn at komme med i vores frokostordning. Hvad enten i er en større eller mindre virksomhed, så kan i bestille maden hos os, og få det leveret direkte til jeres hoveddør.

Kringlexpressen

Lad morgenmaden komme til dig ved at bestille brød fra Farsø Bageri over Kringlexpressen.dk, hvilket betyder, at du kan bestille brød og kager fra Farsø Bageri, og få leveret lige til din dør alle dage i ugen på det tidspunkt, du vælger.

Kontakt

Åbningstider

  • mandag
    5:30 - 17:00
  • tirsdag
    5:30 - 17:00
  • onsdag
    5:30 - 17:00
  • torsdag
    5:30 - 17:00
  • fredag
    5:30 - 17:00
  • lørdag
    5:30 - 16:00
  • søndag
    5:30 - 16:00

Dette er de normale åbningstider, og der skal derfor tages forbehold for helligdage.