Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Klinik for Fodterapi

Velkommen til Klinik for Fodterapi i Farsø.

Her på klinikken vil du blive mødt – og behandlet af vores tre behandlere, som alle er uddannet Statsautoriseret fodterapeut på fodterapeutskolen i Randers.

Vores fødder skal bære os hele livet og er medvirkede til en velfungerende krop og derfor fortjener dine fødder den bedste behandling – hvilket vi kan være behjælpelige med.

Du har også mulighed for at blive behandlet i eget hjem.

Vores behandlinger:

Fodbehandling

Hos os er en fodbehandling individuelt og tilpasset netop dine fødders behov. En behandling starter med en undersøgelse af fødderne, samt en samtale om hvilke problemer/behov man ønsker at få afhjulpet. Herefter klippes neglene, så files de, hjørnerne rettes til og der oprenses omkring dem. Evt. hård hud og hælrevner beskæres, og ligtorne fjernes. Behandlingen afsluttes med negleolie og creme.

Du får desuden vejledning om daglig pleje af din negle og fødder og ved behov anvises øvelser til afhjælpning af gener/smerter.

Vi behandler også mere komplicerede fodproblemer, som du kan læse mere om på vores hjemmeside.

Fodscanning / Indlæg

Mange har medfødte eller erhvervede fejlstillinger på fødderne, og har brug for ekstra støtte og korrektion.

Vi er specialister i individuelt fremstillede indlæg, som er tilpasset netop dine mål og behov.

Det hele starter med en forundersøgelse af dine fødder, samt en analyse af din stå- og gå-stil.

Vi fremstiller og tilpasser dine indlæg på klinikken, så vi er helt sikre på, at du får den rette støtte og korrektion med hjem i skoene.

Hvem vi er:

Henriette

Henriette er uddannet i 2012 og har arbejdet som indlejer på klinikken siden 2018. Henriette har bl.a. tidligere erfaring fra job som fodterapeut fra Videnscenter for sårheling på Bispebjerg Hospital og på Endokrinologisk afdeling på Randers Sygehus. Hun har stor erfaring med fremstilling af vore Formthotics indlæg.

Vivi

Vivi er uddannet i 2011 og har været klinikejer siden 2012. Vivi har stor erfaring med at lave specialfremstillede indlæg.

Udover at være på klinikken er Vivi er en del af branchens formidler korps, som formidler viden om faget til andre faggrupper.

Statsautoriseret

Vi er Statsautoriseret Fodterapeut, og har en autorisation hos Sundhedsstyrelsen. Det betyder, at vi er underlagt Styrelsen for Patientsikkerhed, og har journalpligt, samt du har mulighed for at klage til Patientklagenævnet.

DDKM Akkrediteret

Klinikken har i 2019 gennemgået Den Danske Kvalitetsmodel akkrediteringsproces, hvor klinikken er målt på 8 forskellige standarder, der alle har til hensigt at sikre vore kunder den bedste og mest sikre behandling. Du kan læse mere og se vores akkrediterings rapport på vores hjemmeside.

Kontakt

Åbningstider

 • mandag
  8:00 - 17:00
 • tirsdag
  8:00 - 17:00
 • onsdag
  8:00 - 17:00
 • torsdag
  8:00 - 17:00
 • fredag
  8:00 - 17:00
 • lørdag
  Lukket
 • søndag
  Lukket

Åbningstid kun efter aftale i tidsrummet.

Galleri