Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kop & Kande

Det første du møder, når du træder ind ad hovedindgangen i Farsø Rådhuscenter, er Kop & Kande – byens isenkræmmer med mangeårige indehaver Jørgen Højrup i spidsen.

Efter at have flyttet beliggenhed i centeret hele 2 gange, i sin mere end 30 år på bagen, finder du i dag en af landets største isenkrambutikker på mere end 1.000 kvadratmeter.

De mange kvadratmeter er fyldt med et stort udvalg i isenkram fra alle de kendte mærker og i alle prisklasser. Vi er en førende butik i gryder, pander, køkkenudstyr, bageartikler, elektriske husholdningsapparater og personlig pleje, men har også et bredt sortiment i gaveartikler, brugskunst, sengetøj, alt til badeværelset samt stel, glas og bestik.

Hver dag bestræber vi os på at være landets bedste isenkræmmere, hvad angår både service, priser og udvalg.

Vores afdelinger:

Soveværelset

I vores afdeling med alt til soveværelset finder du Nordjyllands måske største udvalg i sengetøj, blandt andet fra mærkerne Juna, Sødahl og Night and Day. Herudover selvfølgelig også puder, dyner og tæpper.

Badeværelset

Du finder også alt til badeværelset, hvor vi blandt andet har et stort udvalg i håndklæder fra mærkerne Sødahl og Zone, men selvfølgelig også tandkrus, sæbepumper, spejle, bademåtter, badeforhæng og toiletartikler.

Personlig Pleje

Hvad end du har brug for shavere, barbermaskiner, hårklippere, skægtrimmere, krøljern, fladjern, massagepuder, varmepuder eller alt derudover inden for personlig pleje, kan vi hjælpe dig i Kop & Kande Farsø.

Store Elartikler

Vi plejer at sige, som en sjov bemærkning, at vi har alt til hjemmet med ledning i – og det er faktisk ikke langt fra sandheden. Du finder nemlig alt lige fra støvsugere og strygejern til æggekogere og kaffemaskiner.

Stel, Glas & Bestik

Stel, glas og bestik findes i rigtig mange former samt til mange forskellige anledninger. Vi har et stort udvalg i stel, glas og bestik fra alle de store mærker og til enhver anledning. Du finder også et stort udvalg i duge, herunder mere end 80 forskellige voksduge, som kan skæres i ønsket længde.

Gryder & Pander

Vi elsker virkelig gryder og pander – og hvis vi selv skal sige det, er vi faktisk også ret gode til det! Du finder mere end 100 forskellige gryder og pander til både keramiske kogeplader, gas og induktion. Så her finder du med garanti dit nye køkkenudstyr til komfuret.

Køkkenudstyr

Køkkenet består selvfølgelig også af andet end gryder og pander, så her kan vi selvfølgelig også hjælpe dig! I vores køkkenafdeling finder du nemlig alt til køkkenskuffer og -skabe, lige fra køkkenknive og skåle til viskestykker og krydderier/olier.

Gaveartikler & Interiør

Uanset om du søger en gave eller interiør til dit eget hjem, finder du det helt sikkert i Kop & Kande Farsø. Vi har gaven til både mor og far, familien, reception, jubilæum eller anden lejlighed samt pynt til ethvert hjørne i hjemmet – og i alle prisklasser.

Kontakt

Åbningstider

 • mandag
  9:30 - 17:30
 • tirsdag
  9:30 - 17:30
 • onsdag
  9:30 - 17:30
 • torsdag
  9:30 - 17:30
 • fredag
  9:30 - 17:30
 • lørdag
  9:30 - 14:00
 • søndag
  Lukket

Dette er de normale åbningstider, og der skal derfor tages forbehold for helligdage og evt. udvidede åbningstider ved arrangementer.

Galleri