Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Murer Farsø Nicolaj Krebs

Murerfirma Nicolaj Krebs

Lokal murermester

Murerfirma Nicolaj Krebs ApS er byens lokale murerfirma, og med lokale Nicolaj Krebs i spidsen for sine fire svende og en elev. Søger du en murer, som kan udføre alle former for murerarbejde lige fra nybyggeri til klinkearbejde, og både privat såvel som erhverv, skal du ikke tøve med at kontakte Nicolaj – som mange andre kunder fra hele Vesthimmerland allerede har gjort.

Det gode håndværk

Hos Murerfirma Nicolaj Krebs er du altid sikret den højeste kvalitet på murerarbejdet. Firmaets kompetente murere med mere end 20 års erfaring sikrer den perfekte kombination af flotte resultater og optimal modstandsdygtighed. Som medlem af Dansk Håndværk er du sikret byggegaranti ved arbejde udført af Murerfirma Nicolaj Krebs.

Vores ydelser:

Badeværelse & flisearbejde

Hos Murerfirma Nicolaj Krebs har vi specialiseret os i professionel renovering af badeværelser med kreative valg og funktionel indretning. Det betyder også, at vi udfører alt i flise- og murerarbejde i forbindelse med renovering af badeværelset.

Badeværelse & flisearbejde

Med mange års erfaring i facader på ejendomme, er vi et sikkert valg, hvis facaden skal renoveres og stå som ny igen. Vi lægger stor vægt på flotte resultater, men går aldrig på kompromis med kvaliteten og modstandsdygtigheden – det danske klima kan være hårdt for murværk.

Badeværelse & flisearbejde

Overvejer du at blive nybygger? Så tøv endelig ikke med at hive fat i os! Vi har stået for mange nybyggerier – herunder også totalentrepriser, hvor vi tager os af processen fra start til slut. Ved tilbygninger eller flytning af væg kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med en optimal løsning.

Priser & tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Vores priser afhænger af behov og materialer – men kontakt os gerne, så vi kan komme ud til en snak og give et uforpligtende tilbud og give vores forslag til løsninger.

Kontakt nu

Kontakt

Galleri