Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nyt Syn

Hos Nyt Syn Farsø står vi klar til at hjælpe dig med at finde dine nye briller, så kom ind og få en gratis og uforpligtende synstest.

Vi vægter faglighed og en grundig analyse af dine øjne højt, så vi sikrer dig det bedste syn. Vi tager os god tid til at lave en meget nøjagtig synsundersøgelse, så vi sammen kan finde ud af, om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination.

GRATIS & UFORPLIGTENDE SYNSTEST

Hos Nyt Syn i Farsø kan du altid få en gratis synstest. Har du mistanke om, at du ikke længere ser optimalt, så er en gratis synstest et godt sted at starte. En gratis synstest giver dig en hurtig indikation af, om du har behov for en synsløsning eller har et skarpt syn.

Book nu

Vi er ZEISS-certificerede, hvilket betyder, at vi har en af markedets mest præcise måleinstrumenter, og samtidig uddannes vi løbende i de nyeste produkter og viden fra optikbranchen.

Vi har et spændende udvalg af brillestel fra mange af de dygtigste brilledesignere og store modehuse, og vi håndplukker selv nøje alle brillestel i butikken til vores kunder.

Damebriller

Hos Nyt Syn Farsø har vi et stort udvalg af smarte og unikke brillestel til kvinder. Uanset om du er til feminine runde briller eller vovede designs i rå materialer, så har vi det helt rigtige brillestel, der matcher din personlige stil. Vi hjælper dig med at finde en brille, der fremhæver din personlige stil.

Herrebriller

Brillers vigtigste funktion er, at de skal give dig et skarpt syn, men det er også vigtigt at vælge et brillestel, der både er robust, funktionelt og sidder behageligt på lige netop dit ansigt. Besøg vores butik og se det unikke udvalg af lækre briller til mænd – sammen finder vi den helt rette brille til dig!

Solbriller med og uden styrke

Bruger du briller med styrke til hverdag? Så ved du sikkert allerede, hvor uundværlige et par smarte solbriller med styrkeglas er på de skønne sommerdage, når solen skinner. Solbriller med styrkeglas fra ZEISS yder fuld beskyttelse mod solens UV-stråler, og giver dig et afslappet og ikke mindst skarpt syn, når solen skinner. Kig ind og find din nye solbriller i vores udvalg af lækre solbriller.

Kontaktlinser

Foretrækker du et brillefrit look, eller ønsker du at kunne skifte mellem briller eller kontaktlinser? Vi har et stort udvalg af endagslinser, månedslinser og flerstyrkelinser fra alle de mest anerkendte kvalitetsbrands. Vi hjælper dig med at finde den rette linse og styrke til netop dine øjne.

Kontakt

Åbningstider

 • mandag
  10:00 - 17:30
 • tirsdag
  10:00 - 17:30
 • onsdag
  10:00 - 17:30
 • torsdag
  10:00 - 17:30
 • fredag
  10:00 - 17:30
 • lørdag
  10:00 - 13:00
 • søndag
  Lukket

Dette er de normale åbningstider, og der skal derfor tages forbehold for helligdage og evt. udvidede åbningstider ved arrangementer.

Galleri