Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Spar Nord

I Spar Nord er vores ambition at kombinere nærværende og personlig rådgivning med tidssvarende og innovative digitale services for at give vores kunder, hvad vi mener, er en oplevelse i særklasse. Som landets femte største bank med 55 afdelinger, herunder i Aars og Løgstør, besidder vi i Spar Nord styrken som storbank, men har samtidig tilgængeligheden og de personlige relationer i kraft af vores lokale forankring.

I en tid præget af hastig digitalisering, øget konkurrence samt lave renter kræver det omstilling at drive bank. Under de betingelser tror vi i Spar Nord fortsat på, at det er den personlige rådgivning, der vinder indpas hos vores kunder, når de store beslutninger skal træffes – også i fremtiden. Vi holder derfor fast i personlig rådgivning, høj kompetence og den gode bankservice.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi er en professionel og lokalt engageret bank til både privat og erhverv. Og uanset om du er privat- eller erhvervskunde møder du altid lokale og kompetente rådgivere, der gør deres forarbejde og går langt for at lære dig og/eller din virksomhed bedre at kende. Vi tror nemlig på, at de bedste resultater kommer af tillid og samarbejde. Og bor du i Farsø, så kører vores rådgivere, som f.eks. Ole Kuhr, Birgit Stad Nielsen og Kirsten B. Munk, gerne til byen for at holde et møde med dig.

Vi engagerer os helhjertet i vores lokalsamfund

I Spar Nord engagerer vi os helhjertet i vores lokalsamfund og lægger stor vægt på lokalkendskab. Altså at kende og forstå det område, som vores kunder færdes i til daglig, og det gælder også vores kunder i Farsø. Vores lokale engagement indebærer også, at vi er aktive som sponsorer i det lokale foreningsliv, og med donationerne fra Spar Nord Fonden støtter vi årligt knap 1.000 godgørende initiativer over hele landet.

”I Spar Nord Vesthimmerland er servicen over al forventning og hjælpsomheden er stor. Vi tør stille alle de dumme spørgsmål, og de står altid til rådighed, når vi har brug for hjælp. Vi bliver i den grad hørt, og vi oplever en inderlig interesse fra deres side.”

SIMON IPSEN
PRIVATKUNDE I SPAR NORD VESTHIMMERLAND

”Spar Nord har været med hele vejen og er med ind over alle de projekter, der kører. Vores rådgiver Katrine Hertzberg Sørensen forstår vores forretningsmodel, situation og behov. Hun har derfor givet os det modspil, vi har haft brug for og været utrolig proaktiv med finansielle forslag, der har ført os nærmere vores strategiske mål.”

RENÉ BANG LYNGE
ERHVERVSKUNDE I SPAR NORD VESTHIMMERLAND

Pensionsafkast på op til 17% i 2020

2020 var et turbulent år. Alligevel lykkedes det Birgit og hendes kolleger at skabe positivt pensionsafkast til vores kunder på mellem 5,4 og 17,9%.

Vær opmærksom på, at pensionsafkast afhænger af risikoprofil og investeringshorisont, og at historiske pensionsafkast ikke er nogen garanti for fremtidige pensionsafkast.

Ring til Birgit Stad Nielsen på 96 97 45 34 eller book et møde, så kan du få et pensionstjek og en snak om dine drømme. Så sikrer du dig, at din pensionsopsparing matcher dine planer for fremtiden.

Hvornår har du sidst fået kigget på dit boliglån?

Det kan ofte være en fordel at få friske øjne på din økonomi og din boligfinansiering. Måske venter der nye muligheder eller økonomiske fordele for dig, der kan give plads til de ting, som du og familien går og drømmer om.

Book et møde og lad Kirsten Munk give din økonomi en second opinion.

Er du tilfreds med din erhvervsbank?

Høj kundetilfredshed er noget, man skal gøre sig fortjent til. Det kræver fuld fokus på kundernes behov, skarp rådgivning og skræddersyede løsninger.

Det véd erhvervsholdet i Spar Nord Vesthimmerland. Book et møde på telefon 72 24 58 00 – og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Kontakt Spar Nord Aars

72 24 58 00
aars@sparnord.dk
www.sparnord.dk/filialer/aars
Himmerlandsgade 70, 9600 Aars
Åbningstider: Mandag-fredag: 10.00-16.00

Kontakt Spar Nord Løgstør

96 66 06 60
logstor@sparnord.dk
www.sparnord.dk/filialer/loegstoer
Østerbrogade 8, 9670 Løgstør
Åbningstider: Mandag-fredag: 10.00-16.00

Kontakt