Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sportigan Farsø

Velkommen til den lokale sportshandler i Farsø – Sportigan Farsø! I vores butik finder du et stort udvalg af sportstøj, sportssko og sportsudstyr fra alle de største sportsmærker.

Som selvstændig og lokal sportsbutik sætter vi en ære i at give en kompetent og personlig betjening til alle vores kunder.

Vores afdelinger:

Fritid- & Mode

Du finder en fritids- og modeafdeling med al den seneste nye sportsmøde inden for sko og tøj.

Motion & Træning

Det samme gælder for vores motionsafdeling, hvor du finder alt det bedste træningstøj og træningssko.

Svømning & Badning

Med en fantastisk svømmehal i byen, mange campingpladser og sommerhuse med svømmingpools samt flotte badestrande har vi selvfølgelig også et stort udvalg i svømme- og badetøj samt svømmeudstyr.

Boldsport

Vi elsker også boldsport, som er en populær sport i byen, og derfor mangler vi selvfølgelig heller ikke fodtøj og beklædning inden for boldsport.

Triatlon & Løb

Løb og triatlon er yderst populært i byen og omegn, og hos os finder du altid et stort udvalg i løb og tri til både den mere seriøse udøver samt motionisten.

Pleje & Skadesbehandling

Småskavanker kan komme over de fleste af os, men her står vi også klar til at hjælpe dig! Vi har et bredt udvalg i alt inden for sportspleje og sportsbind.

Sports Outlet

I vores nyindrettede “instore” outlet finder du alt i beklædning til både herrer, damer og børn – og med rigtig store rabatter!

Services

Vi har også en række forskellige services til private, som opstrengning af badmintonketchere, blokning af sko samt navn- og nummertryk på tøj.

Kontakt

Åbningstider

 • mandag
  9:30 - 17:30
 • tirsdag
  9:30 - 17:30
 • onsdag
  9:30 - 17:30
 • torsdag
  9:30 - 17:30
 • fredag
  9:30 - 17:30
 • lørdag
  9:30 - 14:00
 • søndag
  Lukket

Dette er de normale åbningstider, og der skal derfor tages forbehold for helligdage og evt. udvidede åbningstider ved arrangementer.

Galleri