Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vestjysk Bank

Vi er tæt på dig i Farsø

Vores afdeling i Farsø ligger midt i byen. Du er altid velkommen til at kigge ind. Her kender vi nemlig vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig.

Engagerede rådgivere

Vores ambition er at være Danmarks stærkeste lokalbank. Samtidig er vi Danmarks 8. største bank. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning. Vi har et fantastisk godt netværk inden for bl.a. bolig, pension og investering. Et netværk vi bruger, hvis vi ikke selv har kompetencerne i Farsø.

Stor lokal betydning

I afdelingen i Farsø lever vi i den grad op til vores målsætning om at være en lokal engageret bank og benytter gerne aktiviteter og arrangementer i området til at vise flaget – både som sponsor og gennem vores medarbejderes involvering i foreningslivet som eksempelvis træner eller bestyrelsesmedlem. Dermed har vi i afdelingen et stort kendskab til kunderne og det lokalsamfund, de færdes i. Det giver et stærkt fundament for at vedligeholde langvarige kunderelationer samtidig med, at vi har et konstant fokus på at være lydhøre over for kundernes behov – og matche disse. Netop på denne baggrund er der flere kunder, som er skiftet til os i afdelingen.

Læs mere på vestjyskbank.dk

Kontakt