Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sommerens sidste Hot Sommer var en succes

Her til aften var bymidten i Farsø atter spærret af, da det igen var tid til Hot Sommer. Denne gang dog en noget speciel og vemodig en af slagsen, da det var sommerens sidste.

Der var fint besøg af intet mindre end 80 veteranbiler, -motorcykler og -knallerter fra Aalestrup Classic og Himmerland Nimbusklub. Derudover havde vi besøg af køretøjer i en helt anden skala – nemlig fjernstyrede lastbiler og maskiner fra RC Stalden. Tusind tak for besøget til jer alle – det er altid en stor fornøjelse!

En stor tak skal også lyde til I mange besøgende, lokale såvel som turister og gæster, som har besøgt os til årets 𝙃𝙤𝙩 𝙎𝙤𝙢𝙢𝙚𝙧. Derudover vil vi takke vores medlemmer, som har været med til at bakke op om årets Hot Sommer med udvidede åbningstider, boder, streetfood, udstillinger, aktiviteter og meget andet.

Vi glæder os meget til næste år, hvor den selvfølgelig igen står på Hot Sommer. Men inden da har vi selvfølgelig mange andre arrangementer, som du også kan komme til. Har du husket at tilmelde dig til Kvinden i Fokus: Ladywalk torsdag d. 19. august?