Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Velkommen til ‘home Aars’ som nyt medlem

Inden det går løs med det store juleræs, kan vi lige nå at fortælle en virkelig glædelig nyhed! Igen har Farsø Handelsstandsforening nemlig fået et nyt medlem – denne gang den nye ejendomsmæglerforretning ‘home Aars’.

Bag den nye mæglerforretning i Aars står indehaver Peter og mægler Kamilla, som begge er kendte ansigter i Farsø. De er nemlig begge udlært ejendomsmæglere i Farsø, mens Kamilla er opvokset og bor i Farsø.

Så på trods af forretningens fysiske lokation i Aars, er det bestemt en lokalforankret mægler med stor erfaring og indblik i boligmarkedet i Farsø og omegn.

Peter fortæller, at det da også er derfor, man har ønsket at blive medlem af Farsø Handelsstandsforening og bakke op om det lokale handelsliv, mens Kamilla supplerer med, at man med medlemskabet samt synlighed ved forskellige lejligheder vil vise, at man er en mæglerforretning – også – i Farsø.

Hos ‘home Aars’ kan du forvente at møde ‘menneske før mægler’. For Peter og Kamilla forstår, hvor afgørende det er med tillid, ærlighed og støtte under den forandring i livet, som et boligsalg eller -køb er.

Husk at du hos ‘home’ altid kan få en gratis – og helt uforpligtende – salgsvurdering af din bolig. Så tøv endelig ikke med at tage fat i Peter eller Kamilla. Se mere på home.dk.