Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

God og (u)hyggelig Halloweenfest

Torsdag, fredag og lørdag var der i Farsøs butikker stor Halloweenfest, hvor butikkerne var pyntet uhyggeligt op, personalet var klædt ud, og der var masser af gode Halloweentilbud.

Den lokale SFO fra Farsø Skole havde pyntet Centertorvet uhyggeligt op, de seje unge mennesker fra Dalgården havde skåret uhyggelige græskarhoveder til Kræn Spillemands Plads, og FGU Himmerland fra Aars havde malet de store rundballer på Lille Torv og Aldi’s P-plads, som store og uhyggelige græskarhoveder.

Lørdag var der især gang i Halloweenfesten i byens butikker og Farsø Rådhuscenter, hvor børnene var i centrum. Rigtig mange børn var mødt udklædt op, og hjalp med at gøre midtbyen uhyggelig.

Dagens program lørdag stod på gratis ansigtsmaling, gratis slikjagt rundt i butikkerne, gratis slushice og udklædningskonkurrence.

I den store slikjagt kunne de første 100 børn få udleveret en gratis og tom slikspand samt en slushice. Herefter gik den store jagt ind på slik i byens butikker for til sidst at få sin slikspand fyldt op. Tusind tak for stor hjælp til Centerkiosken, Coop365 samt de deltagende butikker.

I udklædningskonkurrencen var der præmier til 1., 2. og 3. pladsen i form af gavekort til Farsø Handelsstandsforening, som vinderne Philip, Ellemine og Nora kunne shoppe for.

Snart står den på Black Friday og efterfølgende den store december måned med julehandel. Vi glæder os til at se dig i Farsøs butikker.