Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Advokatfirmaet Moesgaard

Om Advokatfirmaet

Advokatfirmaet Moesgaard blev stiftet i 1997 af Kirsten Moesgaard, og vi er i dag 2 advokater med kontor i Farsø. Vi er specialister i rådgivning af privat såvel som erhvervskunder, og lægger vægt på en afslappet men professionel dialog. Som medlem af Danske Advokater og Advokatsamfundet er vi underlagt de etiske og professionelle standarder. Hos os er første møde altid gratis, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Arbejdsområder:

Byggeri, køb/salg og tvister om fast ejendom

Vi er specialister i sager om fast ejendom – privat såvel som erhverv – og kan tage virke som repræsentant for køber eller sælger, rådgive om alle retsforhold ved byggeri, bistå ved oprettelse og drift af andelsbolig- og ejerforeninger, samt bistå i alle sager om lejeret.

Rets- og voldgiftssager

Vi har mange års erfaring i, at kunne bistå i et hvilket som helst juridisk område, og vi mener, at konflikter løses bedst på lavest mulige niveau. Er dette ikke muligt, bistår vi i sagens efterfølgende behandling. Vi vejleder også i de økonomiske forhold, inden sagen anlægges.

Erhvervs- og selskabsret

Med stor ekspertise i at rådgive erhvervsdrivende – såvel igangsættere som etablerede – er du sikret den rette hjælp. Vi hjælper med oprettelse af selskaber, rådgiver om bestyrelsesarbejde og generalforsamlinger. Vi tilbyder også en skræddersyet inkassoproces.

Børne-, familie- og arveret

Når en familie bliver genstand for det offentliges interesse, repræsenterer vi såvel børn som forældre. Vi bistår ved udfærdigelse af testamenter, ægtepagter, fuldmagter og samejeoverenskomster, samt assisterer i sager om arveret og fordeling af dødsboer.

ADVOKAT
Rasmus Moesgaard
ADVOKAT
Kirsten Moesgaard

Kontakt