Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

KJ Gulve & Gardiner

Velkommen til KJ Gulve og Gardiner! Her har vi budt kunder velkommen siden år 2000, og vi kan derfor garantere dig, at du er i trygge og erfarne hænder.

Når du træder ind i butikken, er det første du møder, indehaver Karen. Her står hun klar til at hjælpe dig samt give kyndig vejledning.

Vi tilbyder også at komme en tur hjem til dig. Her vil det være Karens mand Kristian, som du møder. Han kommer med glæde ud, og giver et uforpligtende tilbud, men kan også stå for al opmåling og montering.

Lær os at kende:

Afdelinger:

Gulve og Tæpper

Det helt rigtige gulv kan fuldende rummets udtryk, og vi står klar til at vejlede dig i valget. Vi har et bredt udvalg i tæpper, linoleum og vinyl, og har altid mange forskellige prøver på lager, så du kan mærke kvaliteten.

Gardiner og Solafskærmning

Der er intet, som sætter et personligt præg på indretningen, som de rette gardiner. Vi har et alsidigt udvalg i lamelgardiner, rullegardiner og plisségardiner til alle størrelse vinduer.

Garn

Vi elsker garn! Både uld, bomuld, silke og hør. Vores garnprodukter er nøje udvalgt, da vi lægger stor vægt på kvalitet. Du finder hos os garn fra CeWeC, Permin samt Hjertegarn, som er landets førende garnmærke.

Brugskunst og Samleobjekter

Hvis du elsker nips, er du kommet til rette sted! Vi er vilde med pynt og brugskunst. Ét af de mærker du møder hos os, er Maileg, som virkelig er oppe i tiden. Julekollektionen fra Maileg fører vi selvfølgelig også.

Kontakt

Galleri