Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

‘Kræmmeren’ takkede af som formand efter 15 år

Onsdag aften blev den årlige generalforsamling i Farsø Handelsstandsforening afholdt på Hotel Farsø – men en helt almindelig generalforsamling var det dog ikke.

Formanden igennem 15 år, Jørgen Højrup ‘Kræmmeren’ Jensen, modtog ikke genvalg til bestyrelsen, og takkede derfor af efter mange år i spidsen for det lokale handelsliv.

Jørgen har igennem de 15 år ydet en helt ekstraordinær indsats for Farsø, og den lokale Handelsstandsforening har aldrig stået stærkere og bedre rustet til fremtiden end nu. Det var derfor også en helt rolig formand, som kunne give stafetten videre til nye kræfter.

I årets løb har Annette Andreasen (Matas) afløst Eva Rasmussen (Nyt Syn) i bestyrelsen, og Annette modtog genvalg for endnu et år, mens Kenneth Hedegaard (Hedegaard Web) træder ind i stedet for ‘Kræmmeren’ (Kop & Kande). Bestyrelsen vil vælge en ny formand i løbet af de kommende uger.

Den nye bestyrelse består således af: Rasmus Dige (XL Byg), Anne-Marie Lindgaard Nielsen (Autogården), Peter Grøn Holleufer (Farsø Bageri), Carsten Poulsen (Vestjysk Bank), Annette Andreasen (Matas) og Kenneth Hedegaard (Hedegaard Web).