Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Velkommen til Hartmann’s Blomster som nyt medlem

Vi kan nu byde velkommen – tilbage igen, faktisk – til et tidligere medlem af Farsø Handelsstandsforening. Lina Hartmann er nemlig igen blevet medlem, hvilket hun for år tilbage også var med sin forretning Amaryllis i Farsø Rådhuscenter.

Denne gang er det dog med den erfarne blomsterbinders nye forretning Hartmann’s Blomster, som åbnede i 2018 i Vestbyen, og i slutningen af 2019 flyttede til lokaler på Store Torv.

I Hartmann’s Blomster kan du udover Lina selv også møde de ansatte Lene og Betina.

Forretningen byder selvfølgelig på alt inden for blomster, herunder buketter, binderier, dekorationer, kranse, kirkegårdspynt og sammenplantninger – eller hvad kunden ellers har af ønsker. For i Hartmann’s Blomster sætter kun fantasien grænser!

Efter at være flyttet til de nye lokaler på Store Torv er sortimentet dog blevet udvidet til også at indeholde brugskunst, gavekurve og forskellige specialiteter – ikke mindst fra lokale SPICE BY SPICE.

Sidste år blev Hartmann’s Blomster faktisk ‘first-mover i Farsø med et helt nyt koncept – nemlig døgnåbent! Efterfølgende er åbningstiden dog reduceret til 5.00-22.00, men i daglig tale stadig “døgnåbent”, fortæller Lina med et smil.

Det foregår med ansigtsscanning ved døren, hvorefter det er lige til at gå ind – og betaling foregår med MobilePay. Lina fortæller, at tilbagemeldingerne fra kunderne har været, hvor nemt, det egentlig er.