Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tidlig og fantastisk julegave til byen fra ‘Fonden’

Farsø Handelsstandsforening – og dermed dine lokale forretninger – har i årevis stået bag og finansieret byens flotte og værdsatte julebelysning.

Det er dog ingen hemmelighed, at de seneste års COVID-19 og dette års inflation, specielt de stigende energipriser, har været hårde ved al erhvervsliv – og det er selvfølgelig ingen undtagelse i Farsø.

Derfor valgte i løbet af efteråret, at vores medlemmer i år ikke skulle have en opkrævning på bidrag til julebelysningen – men at vi samtidig ville gøre alt for, at julebelysningen selvfølgelig skulle lyse byen op alligevel.

Heldigvis skulle vi ikke lede længe, før der blev rakt en stor hjælpende hånd. ‘Fonden for Sparekassen Farsø’, hvis midler nu administreres og uddeles af Vestjysk Bank i Farsø, var nemlig hurtigt klar med en stor og tidlig julegave til byen. Nemlig et stort tilskud til byens julebelysning, herunder ny julebelysning i Farsø Rådhuscenter.

Tusind tak til ‘Fonden for Sparekassen Farsø’ og Vestjysk Bank for den flotte julegave, som vi er utrolig taknemmelige for.